- Bemutatkozás
Mára lényegében kiépült a vonzáskörzet lakosságát is kiszolgálni képes intézményhálózat: zeneiskola, szakközépiskola, szakosított orvosi rendelő, gyógyszertárak, térségi vízmű és csatornamű vállalat működik. Megnyílt a területi okmányiroda és gyámhivatal. A közbiztonság erősítését magasabb szintű rendőrőrs biztosítja.

Gyál fejlődésének jelentős állomása volt, amikor 1997. július elsején városi rangot kapott. Ezzel a nagyobb közösség is elismerte az itt élők munkáját, szorgalmát, pátriája iránti szeretetét.
Az önkormányzat mai vezetésének a polgárok által is megerősített programja olyan város kialakítását tűzte célul, amely a városi élet komfortja mellett teljes értékű vidéki életre nyújt lehetőséget.

A Közösségi Ház és Városi Könyvtár működését megkezdte, változatos programokat kínálnak a látogatók, érdeklődők számára.

Új buszjárattal bővült a helyi közlekedés: a piros 94-es busz Kispest Határ út és a Vecsési út között közlekedik, így a gyáli lakosok átszállás nélkül érhetik el a metrót.

Az új évezred első éveiben kialakításra került a Millenniumi Park, itt kapott helyet a Szent György szobor, egy díszkút, a kegyeleti emlékmű és a kopjafa.

Megvalósult Némediszőlő vezetékes víz- és gázellátása.

Az M5 autópálya melletti ipari területeken jelentős beruházások valósultak meg, amelyek az M0 keleti szakaszának megépítésével előreláthatólag tovább folytatódnak
Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.